Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Opleidingen / trainingen coach

Foundation Coach – Laudius

Met trots mag ik melden dat ik deze opleiding eind november 2020 met een cum laude beoordeling heb afgerond. Tijdens deze opleiding had ik “mijn moment”, waarop ik besefte dat dit is wie ik ben, ik ben coach. Altijd al geweest, maar nooit eerder zo concreet ingezet om anderen te helpen een fijnere versie van zichzelf te laten zijn.

Blikopener Coach- Blauwprint

Deze fantastische vorm van coachen, waarbij spelen in het zand centraal staat, ben ik mij helemaal eigen aan het maken. De 1e fase heb ik met succes afgerond en ik verheug mij op de 2e fase van deze opleiding, Zandstorm Coach. Vanaf juni voeg ik nog meer kennis en kunde toe aan mijn al brede coachpalet.

Lees ook mijn Blog over spelen in de zandbak. 

Opleidingen/trainingen algemeen

Van rechten (propedeuse), naar Schoevers, Nima A en European Secretary Academy en van HEAO Management Economie en Recht (specialisatie Vastgoed), naar VA School (Virtual Assistent).

Het zijn hele uiteenlopende opleidingen en stuk voor stuk passen ze bij een deel van mij. Samen vormen ze een unieke combinatie aan informatie waar ik uit kan putten in mijn coachtrajecten.

Had ik al gezegd dat ik graag nieuwe dingen ontdek en mijzelf wil blijven ontwikkelen?