Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Charlotte

Hi!

Dit ben ik. Charlotte, 40 jaar en een beetje, geboren Brabantse, maar ik heb ook flink wat jaren doorgebracht in Duitsland en Utrecht. Trotse mama van Olivier en Cathalijne en heel erg blij met mijn steun en toeverlaat Thijs.

Ervaring
Ik mag wel stellen dat ik behalve opgeleid coach ook ervaringsdeskundige ben op diverse vlakken van het leven. Tijdens mijn jeugd ben ik regelmatig verhuisd. Telkens aanpassen aan een nieuwe situatie, plek veroveren en weer afscheid nemen. Een burn-out en bore-out heb ik aan den lijve ondervonden. In de beste families komen strubbelingen voor, zo ook in die van mij. Op zakelijk vlak heb ik een achtergrond in commercieel vastgoed en dan met name retail. Super leuk, maar een wereld die op zoveel vlakken niet meer bij mij bleek te passen. Met trucjes, kennis en kunde ben ik heel ver gekomen, maar uiteindelijk brak het mij op.

Mijn moment
Ruim anderhalf jaar geleden heb ik het roer omgegooid. Ik had “mijn moment”. Ik realiseerde me dat ik zo niet verder kon. Voor een groot deel heb ik toen afscheid genomen van mijn “zekerheden”. Ik ben op zoek gegaan naar mij. Ik was mezelf niet meer in mijn eigen leven.
Even afscheid nemen, als het niet meer goed voelt, klinkt nu heel makkelijk en logisch, maar ik ben de laatste die dat zal beweren. Door moed verzamelen om lef te kunnen tonen, ben ik wel een bak aan kennis en ervaringen rijker. Het belangrijkste, ik heb door afscheid te nemen van bepaalde zekerheden, het mooiste terug gekregen: vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ik ben mijn grootste zekerheid.

Dit gun ik jou ook. Ik kan je hierbij helpen en begeleiden.

Charlotte zittend op haar Coach koffertje
Coach Blossom Your Business Schoenen Nike Gesneden

Eigenschappen
Alle standaard kreten zijn wel op mij van toepassing. Natuurlijk ben ik eerlijk, spontaan, recht door zee, bied ik je graag mijn helpende hand, kun je op mij vertrouwen, staat zorgen voor anderen hoog in mijn vaandel. Zonder deze eigenschappen zou coachen een vak worden en geen 2e natuur.

Wat mij uniek maakt….ik ben Charlotte. Ik heb hakken en ongemakkelijke schoenen afgezworen en stap op sneakers door het leven. Stabiel, stevig en (meestal) heel zelfverzekerd. Ik kan mij verwonderen over de kleinste dingen. Ik weet mijn coachees op een rustige en vanzelfsprekende manier aan het denken te zetten en in beweging te krijgen. Waardoor ze in staat zijn datgene te ontdekken waarvan ze soms niet eens wisten dat ze het zochten. Ik ben empathisch direct en zonder poeha. Elke dag wil ik iets nieuws leren.

Dat laatste toont zich in mijn brede interesse voor uiteenlopende zaken en in de drang naar het volgen van trainingen en opleidingen. Ook wil ik alles lezen en leren wat maar enigszins van belang kan zijn om mijn coachees verder te helpen.

Wie ben jij en waar loop je tegenaan? Drink je koffie of thee? Wil je er een koekje bij? Mag ik jou leren kennen? Klik dan op onderstaande button en vul het contactformulier in en we spreken elkaar snel.

X Charlotte

Life Coaching

 • Aandacht voor jezelf, zet jezelf weer in bloei.
 • Aan de slag met jouw persoonlijke doelen.
 • Herontdek jezelf en creëer jouw eigen toekomst.
 • Balans en plezier in jouw leven.

Business Coaching

 • Aandacht voor jou als persoon én als ondernemer.
 • Sparren, brainstormen, nieuwe ideeën en inspiratie. Ondernemers Coaching
 • Aandacht voor jou als drijvende kracht achter jouw bedrijf.
 • Lol hebben in het ondernemen is het leukste wat er is.

e-Coaching

 • Coaching op een vriendelijke online manier.
 • Aan de slag met jouw persoonlijke doelen.
 • Efficiënt en doelgericht.