Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

e-Coaching

Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Ik maak onderscheid tussen 2 vormen van coaching die voor mij onder de noemer E-coaching vallen.

Life Coaching via een scherm
We houden onze sessies online via een scherm, dat kan via Teams, Zoom of bijvoorbeeld Skype. Dit heeft een aantal voordelen voor ons beiden. We hoeven de deur niet uit, dat kan soms best lekker en efficiƫnt zijn. De sessies zijn vaak iets korter, gemiddeld een uur ten opzichte van anderhalf uur bij Life Coaching. En qua inhoud, oefeningen en resultaat doet het absoluut niet onder voor Life Coaching. Een combinatie van live sessies met online sessies is natuurlijk altijd mogelijk. We richten jouw coachtraject samen in.

E-Coaching via online dialoog
We gaan de kracht van korte contactmomenten en schrijven inzetten bij het coachen. Via een online coachplatform (DigitCoach.comTM) hebben wij op regelmatige basis contact. Het platform is 24/7 beschikbaar, waardoor jij als het jou uitkomt aan de slag kunt met jouw oefeningen en jouw ontwikkeling. Het is dus plaats- en tijdonafhankelijk. Doordat er vaker contact mogelijk is, zijn er meerdere succes momenten om te vieren. Het gehele proces wordt bewaard en resulteert in een uitgebreid naslagwerk waarin het gehele proces terug te lezen is, dit helpt bij het voorkomen van terugval. Vanzelfsprekend is deze digitale omgeving goed beveiligd en worden alle privacyregels strikt gevolgd.

Een combinatie van E-Coaching via het digitale platform in combinatie met live sessies is natuurlijk mogelijk.
Op basis van jouw wensen en behoeften wordt een passend coachtraject samengesteld.

Wil jij op een overzichtelijke en efficiƫnte manier toewerken naar bijvoorbeeld de volgende resultaten?

  • Je hebt meer zelfinzicht, zowel in je gedrag als vaardigheden.
  • Je weet waar je ambities liggen en hebt een pad voor ogen om ze waar te maken.
  • Je ervaart meer rust, ruimte en balans in jouw dagelijkse leven.
  • Je kent je persoonlijke (kern)kwaliteiten en ontwikkelpunten en kunt ze inzetten op een manier die jou verder helpt.

Een coachingstraject doe je voor jezelf. Elke sessie is van jou en door jou. Ik begeleid je bij deze reis. Hoe we jouw traject gaan invullen stemmen we samen af.

Een gemiddeld E-Coachtraject omvat ca. 5-7 sessies. Per sessie wordt minimaal 1,5 uur gerekend. Op basis van datgene wat we tijdens ons gratis kennismakingsgesprek van ca. 30 minuten bespreken, stel ik een volledig op jouw traject gericht coachplan op.

Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze.fonaf

Foto van Coach met koptelefoon, coaching op afstand.