Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Business Coaching

Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Herken je dit?
Waar is het enthousiasme dat je had toen je net startte met jouw bedrijf? Heeft jouw omgeving het nog steeds over jouw “bedrijfje” of die “uit de hand gelopen hobby”? Of misschien kabbelt het allemaal wel lekker, maar mis je de sprankeltjes en ben je klaar voor de volgende stap. Maar hoe dan? En dan al die ballen die je in de lucht moet of wil houden? Worden ze zwaarder, stuitert er af en toe een op de grond?

Als je een eigen onderneming runt, vooral als je dit alleen doet, dan is een sparringpartner die je een spiegel voorhoudt, af en toe heel welkom. Reflecteren. Hoe gaat het? Wat gaat goed? Waar is nog winst te behalen? Hoe maak je het weer leuk(er) voor jezelf? Hoe kom je weer tot bloei?

Sparren en van gedachten wisselen met familie, kennissen en vrienden, is toch anders dan met iemand die op meer afstand staat. Jouw naasten vinden het vaak allemaal fantastisch wat je doet of ze snappen er niets van. Een objectieve blik, nieuwe inzichten en volop inspiratie horen bij mijn Business Coach aanpak. Met mijn uitgebreide netwerk ben ik in de gelegenheid jou in contact te brengen met andere, enthousiaste ondernemers. Samen staan we sterker en is het leuker om zaken te doen!

Coach Blossom Your Business bladeren door het boek Gesneden
Foto van coach die aantekeningen maakt

Wat gaan we doen?
Ik help je om jouw bedrijf, maar vooral jezelf weer te laten bloeien.
Of je ook wilt groeien, laat ik aan jou over.

Met een kritische, open en geïnteresseerde blik kijk ik naar jou en jouw onderneming. Door mijn brede interesse, ruime ervaring in het (commerciële)bedrijfsleven, brede netwerk en mijn eigen bedrijf, ben ik die spiegel, Life Coach en sparringpartner die jou weer op weg helpt en kan laten bloeien. BLOSSOM YOUR BUSINESS

Aanpak
Jij staat centraal en jouw bedrijf is een onderdeel van jou. Met beiden gaan we aan de slag. Een eerste sessie bestaat uit onder andere het praktisch doorlopen van jouw bedrijf. Waar loop jij tegenaan? Tegen welke bergen zie jij op? Daarnaast sta jij, als persoon, centraal. Zijn de belemmeringen in jouw bedrijf, niet eigenlijk jouw eigen belemmeringen? Welke patronen wil je doorbreken en wat is die valkuil waar je steeds weer in trapt. Met Business Coaching in combinatie met Life Coaching, pakken we die zaken aan, die nu in de weg staan om jouw doelen te bereiken.

Resultaat
De basis is gelegd. Het jaarplan is gereed. De routes over, door of om de bergen heen, hebben we in kaart gebracht. Jij weet waar je staat en waar je naar toe wil. Of mocht dat nog niet zo zijn, dan plannen we een vervolgsessie. Focus, inspiratie en zin om te ondernemen! Jij laat jouw onderneming voor jou werken en jij werkt niet meer in dienst van jouw bedrijf.

Foto van Coach met gekleurde paraplu in de straat weglopen

Meebewegen met de seizoenen

Ondernemen en gewoon jezelf zijn is geen 9 tot 5 job. We zijn er continu mee bezig. Af en toe moet je een stap terug doen en alles van een afstandje bekijken. En hoe mooi is het dan om mee te bewegen met de seizoenen. Elk seizoen heeft een eigen dynamiek, hoe pas je dit toe binnen jouw bedrijf? Wanneer ga je zaaien? Wat is de periode waarin je kunt oogsten? Welke weken gun jij jezelf de tijd om nieuwe plannen te bedenken en afstand te nemen van de dagelijkse gang van zaken? Beweeg mee met de seizoenen.

Blossomdag

Wil je jezelf en jouw bedrijf regelmatig een boost geven. Dan is de Blossomdag het antwoord. We gaan op pad.
Waarheen? Wat wil jij? Het is jouw dag! Ontspannen met een strandwandeling? Inspiratie op doen tijdens een tour door Breda of een andere stad van jouw keuze? Nieuwe wegen ontdekken in het bos met een verwonderwandeling?

We bekijken samen jouw bedrijf, hoe staat het met de plannen, zijn de gestelde doelen behaald, hoe gaat het met jou? Een check up, oplaad dag, helemaal voor jou, om te zorgen dat er sprake is van BLOSSOM het hele jaar door.

Voordat we dit traject aangaan is het van belang te ontdekken of we een klik hebben. Wij gaan een samenwerking aan, waarbij volledige openheid op basis van vertrouwen essentieel is. Met een kop koffie of thee in de hand maken we rustig kennis tijdens de gratis intake. Het spreekt voor zich dat ieder mens, iedere onderneming en ieder traject uniek is.
Naar aanleiding van onze kennismaking stel ik een offerte op en maak ik een eerste plan.

Wil jij mij meer over jouw bedrijf vertellen? Mag ik naar jou luisteren en je hier en daar van advies voorzien? Klaar om weer een bloeiende ondernemer te worden met een fijn bedrijf?

Bellen, mailen of invullen van het contactformulier brengt je met mij in contact. Tot snel!