Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Life Coaching

Logo Ballon Doorzichtige achtergrond

Als Life Coach richt ik mij op hoe jij in je vel zit. Jouw algehele welbevinden.

Jij weet heel diep van binnen wat je wil. Jij hebt ook alles in je om dat te bereiken. Daarvan ben ik overtuigd. Alleen jouw belemmeringen, ervaringen en overtuigingen vormen lastige drempels. Een hoofd vol gedachten, emoties en spanningen, helpt niet met het op orde krijgen van jouw leven. Jarenlang heb je volgens bepaalde patronen geleefd, die doorbreek je zelf niet zo maar.

Tijdens ons coachtraject, waarbij we jouw doel steeds voor ogen houden, gaan we deze vastgeroeste patronen aanpakken. Met behulp van bij jou en jouw situatie passende methodes gaan we aan de slag. Jij krijgt inzicht in jouw gedragspatronen, gaat de confrontatie aan met jouw belemmeringen en ontdekt wat jouw (kern) kwaliteiten zijn.

Coach Blossom Your Business paarse trui 01

Herken jij jezelf in de onderstaande gedachten?

Wie ben ik?
Wat moet ik nou? Mijn hoofd zit zo vol.
Is dit mijn leven?
Ben ik gelukkig?

Wat wil ik?
Ik heb zo veel te doen, maar te weinig tijd!
Hoe word ik weer blij?

Gedurende ons traject krijg je steeds meer inzichten en zal je merken dat nieuwe gedachten en patronen ontstaan. Met behulp van de oefeningen die ik je meegeef, ga je zorgen voor verankering. Het worden nieuwe vanzelfsprekende patronen, zodat jij weer kunt “blossomen”.

Hoe heerlijk is het: om weer focus te hebben, blij te zijn met jezelf, ruimte en helderheid in je hoofd te hebben, inspiratie en zin te hebben om weer aan de slag te gaan, geluk te herkennen en te ervaren en kansen te zien.
Een coaching traject doe je voor jezelf. Elke sessie is van jou en door jou. Ik ben enkel en alleen jouw begeleider bij deze reis. Hoe we jouw traject gaan invullen, stemmen we samen af. Klik hier om meer te lezen over mijn werkwijze.

Een gemiddeld coachtraject omvat ca. 5-7 sessies. Per sessie wordt 2 uur gerekend.
Op basis van datgene wat we tijdens ons gratis kennismakingsgesprek bespreken, stel ik een volledig op jouw traject gericht coachplan en offerte op.